Over Petite Boutique

Petite Boutique is hét platform voor shopping en inspiratie, waar alles draait om moeders en hun gezin. Op Petite Boutique kunnen webshops hun mooiste en beste producten promoten, vanaf € 12,50 per maand (tot maximaal 9 producten). Om de kwaliteit van ons platform te bewaken, zijn wij selectief in het toelaten van webshops. We willen namelijk alleen de leukste en meest interessante webshops uit Nederland en België onder de aandacht brengen van ‘onze’ mama’s.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van ons bericht of jouw webshop is goedgekeurd. Wanneer je vervolgens het abonnement hebt gekozen dat bij je past, ontvang je ook een advertentiebudget dat je vrij kunt inzetten om jouw webshop of één van jouw producten te promoten. Hiervoor zijn verschillende promotiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan onze tweewekelijkse nieuwsbrief of opvallende posities op de homepage.

Petite Boutique is een initiatief van Mama Media Group. Mama Media Group is de grootste uitgeverij in de jonge gezinnenmarkt, met onder andere de online titels: Mama en Zo, fabmama, JM ouders, mama&family en Babybrabbel.