3 must visit webshops voor mama's

Natuurlijk hebben de kids al een verlanglijstje gemaakt waar je U tegen zegt, maar vergeet je jezelf niet in december? Wij zetten drie webshops op een rij waar jij zeker slaagt!

Republica Moda

In de webshop van Republica Moda vind je exclusieve en een tikkeltje eigenwijze tassen, portemonnees en sieraden. Het team achter Republica Moda heeft een passie voor mooie ontwerpen en die fijne geur van echt leer. En dat zie je terug in de collecties. Of je nu voor een comfortabele en elegante look gaat of voor trendy en gedurfd, bij deze shop slaag je voor alle stijlen.

Mamaloves

Een sieraad van Mamaloves mag niet ontbreken op je verlanglijstje. De zilveren of vergulde bedels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten; variërend van hartjes, rondjes, rechthoekige en ovale bedels. Hierop kun je de namen of intitialen van je kids (of manlief) laten graveren. Zo draag je jouw 'loved ones' altijd dichtbij. Maar ook andere mooie herinneringen kun je vastleggen. Een naam, datum of persoonlijke boodschap; alle sieraden worden met de hand gegraveerd.

Colette Sol

Met de schoenen van Colette Sol doe je jezelf in meerdere opzichten een plezier. Niet alleen heeft Colette Sol tijdloze modellen in de collectie, maar de schoenen hebben ook een hoog draagcomfort door het extra dikke kussentje in het voetbed. Met andere woorden: staat prachtig, zit goed. Je kunt dus de hele dag (en avond) genieten van je party heels.